Problem with parameters in SSRS

I have huge problems with sending parameters between reports in SSRS. Here are a thread I have created.. http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/sqlreportingservices/thread/3ecfe927-7b03-4279-92a4-b15e382b8144.

The issue with the YTD-function is also not solved so it´s not clear what I should continue with next week. Should I switch to regular T-SQL? Maybe go back to the already created ERP cube? Guess I decide on monday..

Advertisements
Tagged with: , , , , ,
Posted in Future thougths, Report Building

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Archive
Categories

Blogstatistics
  • 3,777 hits
Boyan Penev on Microsoft BI

This is my journey towards greater knowledge with Microsofts Business Intelligence Solutions.

Sherry's BI Corner

All about Microsoft’s BI Platform (SQL Server, Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)

Sherry's BI Corner

This is my journey towards greater knowledge with Microsofts Business Intelligence Solutions.

Comments for CALUMO

This is my journey towards greater knowledge with Microsofts Business Intelligence Solutions.

True Tiger Recordings

This is my journey towards greater knowledge with Microsofts Business Intelligence Solutions.

Data Inspirations

This is my journey towards greater knowledge with Microsofts Business Intelligence Solutions.

%d bloggers like this: